Careers

SENIOR / JUNIOR TRADER

Functieomschrijving

(Mede) verantwoordelijk voor inkoop, verkoop en het logistieke traject van producten die Davof aan afnemers in West-Afrika levert. Marktonderzoek, marktontwikkeling en zoeken naar nieuwe markten vormen een onderdeel van je werkzaamheden. Zo ook het bewaken van debiteurenrisico's.

Functie-eisen
Wij zoeken iemand met hands-on & no-nonsense mentaliteit, die niet naast zijn/haar schoenen loopt en graag de handen uit de mouwen steekt. MBO/HBO niveau is gewenst, goede kennis van de Engelse taal is een noodzaak, kennis van de Franse taal is een pre.

Wij bieden een informele en prettige werkomgeving waarin goede kansen zijn voor een enthousiaste en commerciele persoon om zich verder te ontwikkelen. Reizen naar vooral de West-Afrikaanse regio zal t.z.t. tot de werkzaamheden behoren.

Bedrijfsprofiel
DAVOF is een kleine maar zeer actieve handelsfirma gevestigd in het centrum van Amsterdam, en is wereldwijd actief in agrarische bulk commodities (feed en food), chemicalien, en diverse overige produkten (equipments, automotives, en generals). Davof heeft een kantoor in Dakar, Senegal en Lagos, Nigeria.

Naast projecten op het gebied van energievoorziening en bouw, samen met haar partners in Nigeria, legt Davof Handelmaatschappij zich toe op trade naar West-Afrika, terwijl Davof Trading (Africa) zich vooral richt op de trade vanuit West-Afrika en inter-West-Afrika.

Met name voor haar activiteiten van de Handelmaatschappij zoeken wij op korte termijn een enthousiaste, slimme, actieve Trader die de handel in zijn/haar vingers heeft, de logistieke en administratieve kant echter niet verwaarloost en graag zelf op onderzoek uit gaat naar nieuwe mogelijkheden voor Davof, dan wel bij aanvragen van onze relaties naar nieuwe produkten en/of projecten.

Voor reacties gelieve te mailen naar e-mailadres sollicitant@davof.com
t.a.v. Mevr. Anoec Baidjoe.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Soort dienstverband: Voltijd.